vineri, 14 noiembrie 2008

Cupa Romanelei la fotografie

În organizarea glorioasă a Domnului Toth de la Oradea, triplu Preşedinte (printre care şi al SRL-ului numit Asociaţia Artiştilor Fotografi din România), s-a desfăşurat la Braşov jurizarea "CUPEI ROMÂNIEI" la fotografie autohtonă. Cât de fantastice au fost lucrările aflăm de pe BLOGUL lui Andrei Pandele din Foto Magazin, membru în juriu. Cum domnul Pandele îşi protejează investiţia şi nu poţi posta decât dacă corespunzi "ideologic", pun aici ce m-am chinuit să postez acolo. Şi n-am reuşit:
Da... "si marmota invelea ciocolata in staniol"... Cupa Romaniei in organizarea domnului Toth... JENANT!!!... faceti frati romani poze fara fotosoape ca e de belea... nu mai pupati premii in veci!

Un comentariu:

cosmin spunea...

exista cumva pe vre-undeva si o galerie a castigatorilor ?

Am citit si eu ce zice AP si mie imi pare cam incoerenta teza asta cu abuzul de ps.. o lauda pe ildiko baranyi ( http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=4065679 )dar ceea ce are ea pe ast site in afara faptului ca e cumva deosebit chaibunda de 'prezentare',ca aste cadre sa arate asa nu cred ca gresesesc daca spun ca ea a folosit mult mult ps si atunci cam care-i 'progresul' laudat, ma intreb ?!