miercuri, 26 noiembrie 2008

O simplă întrebare:

ce vă place, ce nu, ce v-ar plăcea să vedeţi, despre ce aţi dori să discutăm ???

Iaşi, aprilie, 2008

Sunt momente în viaţă când simţi că totul se năruie. Parcă vezi femeia iubită apropiindu-se şi când să o mângâi descoperi un geam gros de sticlă că nu te lasă... Parcă în zilele care au trecut ai realizat ceva, palpabil, numai bun de rămas amintire celor din jur. Iluzie. Nimic n-ai făcut demn de retina memoriei... Parcă... Parcă...
Cât de frustrant sună în inimă acest Parcă!... Nici să scriu nu-mi mai vine.

Prieteni, între 50 şi 100 de persoane trec zilnic pe aici. Postez şi tot postez ceea ce, cred eu, este interesant. Vreau răspunsul vostru: ce vă place, ce nu, ce v-ar plăcea să vedeţi, despre ce aţi dori să discutăm. Mai ţinem deschis sau închidem mustăria???

Până la sfârşitul săptămânii vom lua, împreună, o hotărâre.

16 comentarii:

Unknown spunea...

când am văzut "în curând "noul atelier de fotografie" m-am bucurat, am stat cu ochii pe blog să văd dacă se întâmplă ceva în acest sens. Nu ştiu exact la ce m-aş aştepta eu de la atelier, o temă, fotografiem pe acea temă (chiar cu întâlniri de exemplu tema copaci (dau un exemplu) hotărâm pe unde să mergem şi mergem şi în altă săptămână ne întâlnim şi vedem la fiecare ce a pozat şi comentăm asupra pozelor şi la sfârşitul lunii se alege cele mai "reuşite"). Asta e doar o idee care mi-a trecut prin cap, eu zic mai multe întâlniri faţă în faţă ca să ne putem dezgheţa de această frică de a vorbi. Nu ştiu e doar o părere personală. Eu sunt deschis la orice, dacă pot şi când pot.

Anonim spunea...

Zilnic trec pe aici sa vad ce ai mai postat. Dealtfel, chiar i-am spus si lui Cristi ca astetp cu nerabdare sa se materializeze noul titlu al blogului tau.

Deci, astept ...!

Iulia Pascanu spunea...

Buna seara. Daca ar fi din punctul meu egoist de vedere as spune sa tineti deschis atat cat va tn puterile (si sper sa fie multi ani de-acum incolo). Daca sunteti dezamagit de numarul mic de interventii ale cititorilor, va marturisesc ca si eu intru de multe ori in fuga, clatesc ochii cu ultimele fotografii si trec mai departe la cele treburi zilnice. Adevarul e ca multi avem colturile noastre virtuale in care ne manifestam preaplinul sau prea putinul de creativitate, asteptam impresii, dar nu prea ne obosim sa impartasim pe la "altii". In fine, nevoia acestui exercitiu vine nu atat dintr-o presiune a celor din jur, cat din propriul Interior - el ce va spune?

Unknown spunea...

Dom' profesor,
parerea mea e ca ce-a de-a 3-a fotografie, cea cu 'inchis', desi foarte buna din punct de vedere tehnic si 'tactic', nu-si are locul aici, pe blogul matale. Trebuie neaparat sa mergi si sa faci o alta fotografie cu 'deschis' - pe aia sa o pui aici pe blog, deoarece asta te-ar reprezenta...
Cu totii asteptam sa 'deschizi' adevaratul atelier de fotografie, deoarece eu cred ca asa ceva nu poate fi initiat/intretinut decat de cineva care simte cu adevarat fotografia, de cineva care are ca impartasi ucenicilor, iar tu... care, asa cum spunea foarte fain si domnul Dan Mititelu, traiesti prin fotografie, esti dupa parerea mea foarte nimerit pentru asa o munca.
Mult succes in viitoarea noua activitate si 'la cat mai multi ucenici'!
P.S.
Daca vei dori sprijin in activitatea ta viitoare stiu eu pe cineva care te-ar putea ajuta, maiales cand vine vorba despre 'emotii in fotografie' ... este o doamna domnisoara plina de talent(e)... de fapt cred ca va cunoasteti :)

Anonim spunea...

E un drog sa citesti blogul lui Ozolin Dusa.Iubesc fotografiile ce le gasesc aici.

MedeeaS spunea...

evident, trebuie pastrat deschis la mustarie. timpul trece cu momentele lui de zadarnicie, si mustul de transforma in vin, iar connaisseurii (si nu numai) or sa vina periodic la degustari.
e adevarat ca nu toti lasa impresii, dar toti isi bucura ochii si imbata sufletul.

Anonim spunea...

Dan Mititelu si Ozolin Dusa, sa-i vad pe amandoi impreuna, sa-i cunosc pe amandoi, sa le spun amandouara "Cu respect", sa le multumesc pentru incurajarile si sfaturile acordate, sa povestesc prietenilor la bere ce oameni exista in tara asta... si acum sa intrebati ce o sa fie? O sa fie multe poze, multe intalniri, poate vor fi iar iesirile in Botanica, Ouale Incondeiate :) Noi suntem aici. Chemati-ne la Atelier.

Anonim spunea...

Spre rusine mea trebuie sa recunosc, intru si eu pe aici foarte des, citesc, privesc imaginile, dar comentez rar pentru ca nu am timp....am multe lucrari neterminate si sint cam grabit.....dar promit sa repar greseala asta. Eu nu te-as sfatui sa inchizi mustaria deoarece pentru mine a devenit un mod de viata, ma trezesc, fac o cafea mare, ma asez in fata calculatorului si deschid mail-ul si prima data deschid mesajele de la tine....e ca un ritual. Pacat ca nu ti-am multumit niciodata pentru eforturile tale, dar o fac acum......iti multumesc pentru timpul pe care ti-l pierzi oferindu-l noua, pentru incercarile tale de a ne face zilele mai placute cu imaginile tale si iarta-ne noua graba si uneori ignoranta atunci cind intram si nu lasam nici un comentariu.

Anonim spunea...

Spor la treaba in continuare!
Capul sus. Doar o selectie mai "reprezentativa" doresc, dupa cum zicea oarecum si "popescu"....

Anonim spunea...

Subscriu comentariului domnului Liviu Penaru.
Cu deosebit respect, un fan!

Elena spunea...

Fac parte din cei care intra zilnic pe blogul dumneavoastra dar comentez foarte rar, cel putin la fotografii nu-mi permit decat sa privesc si atat.
Sper sa nu inchideti acest blog si sa ne aratati in continuare fotografiile dumnevoastra, sper sa revad si anunturi cu iesiri la pozat asa cum faceati pe blog-ul atelierului, sunt sigura ca macar cei care au fost in trecut la acele iesiri va vor insoti.

Anonim spunea...

Nene, blogu nu e facut ca sa cersesti comentarii. Pui daca ai ceva de pus si spui daca ai ceva de spus.
Ca sa te milogesti asa de oameni sa comenteze ceva ce n-au de comentat e penibil.

Anonim spunea...

Io zic sa nu-l inchizi, intru zilnic aici, nu beau cafea, dar ma binedispune sa vad atatea imagini proaste laolalta. Si textele patetice care le insotesc. Ma simt bine, "egoistic" vorbind. Decent am comentat, bineinteles.

Blogu'lu oZo spunea...

Prietene Gabriel, eo zic ca eşti mai masochist decât mine care le fac ca ai răbdarea să vezi zilnic atâtea poze proaste la un loc. Stai liniştit, nu-ţi voi răpi plăcerea. Nu de alta da mai dai naibii în depresie şi te trezeşti. Egoistic vorbind!...

Anonim spunea...

doamne, Dumnezeule,...toti cretinii s-au adunat aici?

am citit comentariile de mai sus si mi s-a facut sila. dan mititelu si dusa?? "profesore"???

ma uit pe blogul asta pentru ca primesc zilnic de la prieteni de-ai lui ozolin mass. de cele mai multe ori ignor, dar uneori deschid , ma uit, compatimesc, inchid.

ba frate, esti VARZA.

Anonim spunea...

mie imi plac mai mult comentariile patetice decat fotografiile de doi bani! scumpule, blogul tau e un drog. trebuie pastrat, ca sa dam copiilor un exeplu de "asa nu!"