vineri, 1 mai 2009

Aş fi vrut ca imaginile de mai jos, din satul Domniţa 2 să ne ajute să purtăm un dialog despre Fotografie, Prieteni. Cum nimeni nu a fost interesat de această oportunitate ÎNCHIDEM blogul. Chiar am obosit. Ne mai vedem pe Noul Atelier de Fotografie. Linişte în suflete, Dragilor!...

4 comentarii:

LiliAna spunea...

pacat...fotografiile tale sunt cu adevarat fotografii; fiecare spune cate o poveste...or sa-mi lipseasca :(

fotomaniacu spunea...

Este evident o chestie de neinteles. Dar artistii sunt niste pasari ciudate si actioneaza asa de straniu...
Ai facut citeva erori fundamentale de care nu ai tinut seama cu blogurile tale, indiferent de cine ti-a spus. Un blog e ca o supapa, e ca o taraba, e ca un loc in care cinevrea poate sa gaseasca sa vada ce mai face maestrul, ce il preocupa, ce il doare, ce mai face.
Blogul nu e ca sa arati paishpe mii de poze pe zi ( asta echiar o prostie) si nu e ca sa dialoghezi sau sa astepti medalii sau pareri. Blogul este chiar ca un instrument sensibil de masura... iti spune multe...
Fiecare are micile sau marile lui dezastre, deziluzii, stari si sentimente, si desigur, trebuie sa faci ce crezi ca e mai bine. Daca vrei sa-l inchizi, inchide-l, dar...

ogarafgan spunea...

Foarte bine zise domnul Dinu!
Nush de ce astepti tu sa-ti zica cineva ceva, indiferent daca-i numa' de fotografie?
Cel putin la mine, blogul e locul unde pun mult din mine, cand simt nevoia sa dau afara si n-am cui!
Si de fapt asa e tot timpul, ca n-am pe nimeni!
Blogul e prietenul meu, ma destainui lui ..... ca mai citesc si altii, nu ma deranjeaza! Sunt f putini cei care intra pe acolo, pt ca in general nu place stilul meu. Si ce daca?
Dar poate tu din singuratate simti nevoia sa comunici asa, nu stiu! Problema e ca blogul il faci pt tine si nu pt altii. Nu astepta nimic de la nimeni, pt ca fiecare e pt el, fiecare le are pe ale lui Poate n-ai chef sa scrii nimic, dar te uiti cu placere la poze ... si atat .... sau nici atat!
Obosim? E oboseala noastra, nu intereseaza pe nimeni altcineva ...
Uite, na, la tine comentara trei cand zisesi ca-l inchizi, la mine unul =)) si crezi ca am facut caz? =)) sau si daca faceam, sa ma incrunt la mine de una singura?!!!! Sa fim seriosi!!!
Eu l-am inchis ca aveam un motiv serios :D, de respect, dar a 2-a zi a disparut, respectul, asa caaaa l-am intre-deschis! =))
Si asa ramase :))
Iti spusei o poveste, asaaaa, sa comunicam ..... dar cine stie cand o sa mai scriu, daca mai postezi!
Nu e o regula si nu trebuie sa pui baza decat pe tine!
Daca vrei interes pe blog, vrei sa comunice lumea cu tine acolo, fa ceva deosebit, socheaza, injura, vorbeste urat, fa sex virtual, pune poze prelucrate intr-un stil deosebit, care sa atraga privirile, pune-le mari, pune una singura cum zise fotografu .... sau nu stiu, povesteste ce-ai visat azi-noapte!
Vrei interes? Trezeste-l!

Anonim spunea...

nu demult imi dadeai un sfat "mergi la pozat, si pune imagini pe blog..scrie...umpleti timpul cu lucruri care-ti fac placere...iar "restul" sa curga pe langa.."
l-am urmat si l-am pastrat ca pe-un bumerang ...