marți, 3 noiembrie 2009

Ar fi fost un calendar...















Ar fi fost un Calendar frumos. Aşa cum de vreo opt ani fac cu firma aceasta. Criza a lovit mai ales în firmele mari. La discuţia de prezentare a imaginilor am auzit o frază pe care nu credeam să o aud vreodată din gura unui om educat, pe care îl respect foarte mult: "...ce peisaj... trei copaci acolo..." Da, trei copaci. Dar ce lumină, ce stare, ce vrajă, ce lacrimă întoarsă. Asta cine o poate cântări?

7 comentarii:

Lavana spunea...

Cu doi copaci ati incercat?
Sper ca ati prins ideea...

Test spunea...

Foarte bine alese imaginile!

fotomaniacu spunea...

Esti mic copil coane. Acu mai bine de 25 de ani faceam calendare la AAF pentru intreprinderili socialiste, ca si multi alti fotografi de atunci, de la madam Heddy la George Serban sau Mihailopol, mai inainte.
Si aveam pesagii cu copaci ca domnia Dumneavoastra...
Si a venit un bou la AAF de la nu stiu ce fapbrica sa faca scandal, cine pixu meu e DL care e un ratat, face numa poze cu arbori, cu nori, cind noi avem si alte realizari tovarasi, uzine, fabrici, muncitori, nu peisaje triste facute de ratati caracterizeaza noua cultura socialista.
Blestemul e ca nici acu nu sunt pe felie, ce fac nu caracterizeaza noua cultura capitalista, nu am luat si io un cashcaval sau o farimitura la ICR, si cit banet se dadu boierule, unshpe meleoane de euroi pe an... asta da, cultura.
Ia, niste artisti ratati, asta sunt unii... inainte nu se putea ca era prea inainte si acu nu se poate ca e prea acu.

Blogu'lu oZo spunea...

Ce să mai zic, Coane Dinule. La mine chiar ar fi contat banii de pe calendarul ăsta. Da... mergem înainte. Că parcă era mai bine, vorba unora.

dyanna spunea...

Cu siguranta ar fi fost un calendar reusit.

mnm spunea...

@ozolin dusa :felicitari pt. calendar...vorba latinului Tu ne cede malis sed contra audentior ito!
@fotografu:ai uitat Dinule cate calendare si flyere s-au tiparit la Bucurestii Noi in '90-'95 cu pozele matale de-ti spuneam pe la ce firme le mai vazusem ?

quin spunea...

din pacate designul nu pune in evidenta pozele, le cam sufoca.