miercuri, 11 noiembrie 2009

Eveniment editorial

Distinsul Domn din imagine se numeşte Valentin Ciucă şi este unul dintre cei mai importanţi Critici de Artă din România. Este şi un mare Boier, om de o aleasă distincţie şi cultură, un vorbitor cum rar am văzut. În dreapta Domniei sale se află două albume monumentale: "Un secol de arte frumoase în Moldova", proaspăt ieşite de la tipar. În peste 1200 de pagini, se vorbeşte despre 600 de artişti plastici din Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Vrancea, Bacău şi Galaţi. Împreună cu Prietenul Mihai Cantea (eu trei judeţe, Domnia sa patru) am contribuit la editarea imaginilor din aceste două albume, Mihai acordând asistenţă şi la machetarea şi pregătirea lor pentru tipar. Sunt fericit că numele meu va rămâne scris pe aceste două Albume de referinţă pentru arta plastică românească.

5 comentarii:

julia spunea...

Felicitari!
Si noi ne bucuram pentru aparitia acestor albume si sper ca numele dumneavoastra sa ramana scris pe multe alte albume si proiecte. Succes.

setter spunea...

Am asteptat sa posteze Iulia mai intai, lady's first!
da domnule jos basca, palaria si multe alte acesorii fotografice,ma bucur sincer pentru relaizarile tale, poate o nota mai accentuata de optimism a fi si mai tare! cu prietenie!

fotomaniacu spunea...

Bravooooooo!
O chestie formidabila!!
Felicitari!
Intr-adevar o lucrare de exceptie.

Petru spunea...

Excelent

mnm spunea...

Chapeau bas , sau....jos palaria...
La mai multe !....asemenea evenimente.