vineri, 2 aprilie 2010

Nimic nou pe casa scării

Mișto păcăleala pusă la cale de Dan cu Clubul Fotografilor. Eu am aflat abia azi. Acu am ajuns acasă și m-am hlizit de ce i-a putut făta mintea. Oricum, trebuie să ai mintea odihnită ca să faci o adresă de mail pe numele altuia, să-i preiei imaginile de pe blog și să faci comentarii în numele lui. Asta trece din sfera ștoului în cea a patologicului. Dar asta e treaba lui Dan. Îi doresc numai bine la Casa de Cultură ”Mihai Ursachi” și la Clubul pe care-l păstorește. Sper ca gluma pe care a făcut-o să nu i-o întoarcă viața înapoi. Cum se așteaptă, nu-mi va sări iar sifonul pe pereți. Doar, Dane, este păcat că ai aruncat în derizoriu niște acțiuni pe care le-am făcut din suflet, la fel ca și acelea pe care le faci și tu în Copou. Nimeni nu deține adevărul absolut. Doar credința în ceea ce faci ne poate apăra de penibil. Cele bune, viața merge înainte că vrem, că nu vrem!...

8 comentarii:

Unknown spunea...

O păcăleală, se pare, bine pusă în pagină. Ceea ce nu am reușit să pricep cum de un raspuns la un mail pe adresă falsă a ajuns totuși la tine. Trebuia un log pe căsuță și o parolă. Destul de interesant! Dar așa e de 1 aprilie. Păcăleli la care ne prindem sau nu! E bine să nu ne facem prea mult „sînge rău” din asta. Și... să ne gîndim la o replică pentru la anu'.
Sărbători fericite!

Blogu'lu oZo spunea...

Se pare că ”nu vrei” să înțelegi, Mihai. A ajuns la mine citind și eu ce este scris în altă parte. Ești prea târșit în treburile astea ca să nu pricepi. Doar dacă nu vrei. Și asta nu e cinstit, nici măcar față de Dan.

Unknown spunea...

Păi... chiar nu știu ce să spun. Știu precis că am dat un răspuns la un mail. Nu am scris, personal absolut nimic pe vre-un blog. Cel putin de actiunile mele personale sînt responsabil și foarte sigur!
Dar să o lăsăm baltă. Chiar nu merită!

Blogu'lu oZo spunea...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=927741843154580222&postID=178771291111516527

Poate linkul îți va aduce aminte unde ai scris, Mihai...

Unknown spunea...

Luati-o si voi mai in gluma de saptamina mare.

vasile dorolti spunea...

mai,io te-am felicitat,si mi-a raspuns Dan,asa ca eram sigur ca s-a produs la Iasi prima dedublare/acuplare de fotografi din lume.De-acuma,cind mai vorbiti cu mine sa va legitimati inainte!!!!Pishikerilor!

Andrei C. Radu Alexandru spunea...

off topic se mai fac intalniri cu atelierul? si daca da cum pot afla periodic?
Multumesc si Paste Fericit :D

Blogu'lu oZo spunea...

Se vor mai face. Despre ele vei putea afla pe noulatelierdefotografie.blogspot.com