miercuri, 16 iunie 2010

Cur_iozități

Pentru că s-au arătat, în câteva ocazii, curioși - fotografiez cu următoarele:
- Canon EOS 7D, echipat cu gripul dedicat de la aceeași firmă.
- 24-105/4 USM-L IS.
- 70-200/2,8 USM-L IS.
- 50/2,5 Macro 1:2
Oricum, imaginile cele mai dragi mie le-am făcut în ultimii trei ani și ceva cu vechea trusă ( Canon EOS 30D - care acum așteaptă să-i fie schimbat obturatorul, cu același 24-105/4 USM-L IS - cât l-am avut, apoi cu obiectivul de kit 18-55 - ăla de 2,8 milioane, cu 70-210/3,5-4,5, apoi cu 70-300 IS și 50/1,8). 
Ambele truse sunt ale mele. PERSONALE. Și cu asta am încheiat subiectul.

În altă ordine de idei, facem o pauză pe blogul de aici, urmând a ne ocupa o vreme mai lungă de vechiul Nou Atelier de Fotografie.
Mă găsiți AICI

4 comentarii:

Bogdan Epureanu spunea...

Multa bafta cu noul site. :)

Mihai Cantea spunea...

Orice om obosit are drept la o vacanta! Si daca trusa matale de fotografiat nu ar fi personala ar fi ceva dracesc? Si inca nu pricep de ce nu ai in colectie si ceva sapuniere... Cu aparate si obiective de care ai matale poate tot mocârtanu sa scoata poze bune. Ca fotografia sta in aparat nu in minte si inima sau in ochii care flancheaza nasul. Asa ca mai treci pe la cursurile de reciclare. Am sa te invat sa fotografiezi cu o cutie de carton in care faci 3 gauri cu acu si pui senzorul in buzunarul de la piept. Atunci sa vezi fotografii! Expiratule!

Blogu'lu oZo spunea...

Bine Tata Mihai. Trec la reciuclare. Eo știam de-o singură bortă în cutia de pantofi, da... mai evoluează și ele. Cât despre aparate, este unii mari calculatoriști (și nu numai)care au impresia că Primăria unde lucrez a sărit la cap cu mălaiul pentru scule. Na, că nu-i așa. Nici măcar o săpunieră nu au în dotare. Cât despre calculator de editat...

Zam Fir Pop spunea...

Contează şi scula din mână, dar, mult mai mult mâna! Nu cred că faci mare brânză cu un aparat oricât de performant. Faci, poze şi atât! combinaţia săpunieră + suflet te ajută mult mai mult ca să faci fotografii valoroase, decât, un aparat performant cu aere de dăştept!
Una dintre metehnele democraţiei este că orice tolomac are şansa de exprimare!