duminică, 8 august 2010

Alte Chestii, socoteli...

Acu aproape o săptămână o ”persoană oficială” a fotografiei ieșene (ce s-au înmulțit și oficialii ăștia) mă trăgea de urechi că ”de-o fi una, de-o fi alta”, că să nu-mi mai fac trafic la blog masochind persoane nevinovate, (că netul te prinde domne de OO și nu mai distingi binele de rău),  că nu se poate face domne fotografie genială în Iași că-i pune Eu frână, că să mă uit eu la pozele care le făceam acu 15 ani și la rahaturile de-acuma, că... chestii socoteli. 
Păi... dacă mă uit la bloagele oficialului cu poze la rokeri (vai de mama lor) (pozele) și teniși de câmp tind să-i dau dreptate. De vreo 3-4 ani nu a mai evoluat deloc. Și mă ia cu vinovăție pe la lingurică că tont din cauza mea a renunțat la facultatea de fotografie cea dodoloață de la Ieși.
Uite... o vreme lungă nu mai pun pozele pe-aci. Să scadă traficu ca nebunu ce este el. Poate așa marii fotografi neînțeleși ai Iașului se vor apuca de țăcănit la opturatoare. Să curgă pozele ca berea pe caniculă! (Prietenii știu de ce)

7 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Mde.
Eo zic boer OZO sa faci matale abstractie.
Cainii latra, caravana trece.
Da-i in ma-sa.

Blogu'lu oZo spunea...

Amin!...

francisc vaida spunea...

..vezi ..? ar trbuii sa fi ungur ..nu moldovean...! adika minoritate sa constientizezi k esti altfel ...! vezi ALTfel,gindesti AlTfel...traiesti ALTfel ...! nu vad de ce pui botu' la vrajeala ...! eu pornesc din starea de bine care o am k ma inteleg citziva oameni ...! nu vreau sa fiu nici mai mare ,nici mai tare ...nu ma masor cu nimeni ...ma simt bine asa cum diger bine ....toate kkturile de zi de zi ...! de ce te amarasti TU ..nu inteleg ...?
da-i in gura masii de oficiali ...moartea pe ei ...si pe odioasa lui sotie ..!

Mihai Cantea spunea...

Eu pot sa-ți zic tinere! Așa că tinere ce ar fi dacă ai abstractiza puțin și mai bine ai încerca să nu mai vezi ce e pe aici sau pe dincolo. Că pînă la urmăm nu cred că ne folosește prea mult. Mîine tot ne vom întîlni și tot vom discuta și tot ne sau nu ne vom pricepe. Toată chestia este că hai să îi lăsăm pe fiecare cu are de la mama, de la mama natură sau de la mama pasiune. Nu știu dacă e vreo unul mai bun decît altul și oricît am vrea noi să aducem drumurile pe drumul nostru nu vom reuși. În fond și la urma urmei este o problemă prea personală dacă sîntem buni sau răi și clasificarea este în ranița altuia. Chiar la ce ne trebuie polemica? Care mai este rolul și locul ei în conjuncturile actuale?
Nu vom obține altceva decît pierderea prieteniilor, a tovarășilor de pasiune, și pînă la urmă vom ajunge niște însingurați care nu vom putea ieși din angoasa în care, de cele mai multe ori, intrăm fără să vrem!
Hai după fluturi!

Blogu'lu oZo spunea...

Ne-a stricat ploaia distracția Tata Mihai, dar zilele cu soare sunt pe aproape. Însingurarea este cea mai nenorocită boală care ne poate atinge. Unii dintre noi refuză să vadă asta. Este treaba lor. Pentru mine, fotografia este la fel de importantă ca viața. Nu am luat-o nici hăisa, nici ceala. Mereu am spus ce am avut de spus. Chiar dacă a deranjat. Și puțin îmi pasă de strofocații din alte părți...

Veronique spunea...

nu mi-a placut aia cu "o vreme lunga nu mai pun pozele pe'aici." nu sunt de acord cu asta :-). eu vreau poze!!

WaTerLiLy spunea...

Si eu vreau poze.Zi de zi abia astept sa vad ce mai postati si sa imi mai hranesc sufletul cu o doza din subtilitatea admirabila emanata din tot ceea ce se gaseste pe blogul Dvs. Sincer, nu stiu cine este atat de suparat pe Dvs., dar de ce ar fi asta o piedica?
Chiar daca am citit si recitit "o vreme lunga nu mai pun pozele pe'aici" eu voi fi una dintre acele persoane care vor vizita blogul Dvs. zi de zi.Si nu cred ca voi fi singura.