marți, 31 august 2010

”Vama” albastră... 2

Al dracu' handicapat. Cât te-ai zbătut să te bagi ca musca-n curu calului în seamă pe lângă unul dintre organizatorii de la Stufstock. Ți se părea o idee nemaipomenită să faci o proiecție-două acolo de Diaporame. Mereu se punea problema că nu-s bani. Ai acceptat să mergi la Vama Veche pe banii tăi, să-ți plătești singur haleala. Doar cazarea să ți-o asigure. Nu era nici o problemă să stai cu unul dintre membrii echipei organizatoare în cameră. Ai spus că nu vrei nici un ban. Că o faci din ”dragoste pentru fotografie” (HUO, BOULE!...). Așteptai un telefon care nu mai venea. Apoi ai aflat că se vor face lucruri frumoase în Vamă. Cu ”lumini de Oscar”, cu multă lume bună. Ai așteptat în zadar telefonul care ar fi trebuit să te urce în trenul pentru Litoral, ai sperat până în ultima clipă la o bucurie care nu a mai venit.
Ai obosit Prietene. Degeaba te zbați. Intențiile bune nu servesc la nimic!

4 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Mde.
Dar uite ca ai ajuns si uite ce imagini bune faci, cumetre.
Restul a fost si nu conteaza.
Simte-te bine si cauta imaginea absoluta. Restul e poezie.

Victor Vurtejanu spunea...

Va inteleg perfect!

Am depus si eu o cerere de voluntariat la aceiasi organizatori,CV-urile mele si ale colaboratorilor, detalii de oferte, am acceptat sa ne platim toate cheltuielile si sa nu fim platiti...acelasi liniste batjocoritaore.

va inteleg perfect, perfect, perfect! Dumnezeu sa ne ierte...

Anonim spunea...

am vazut imagini de la manifestare...nici o pierdere...
iti ieseau picioarele afara din patul lui procust si le era teama ca ti le bagai in ea de manifestare...
esti prea bun Ozo ptr nisipul din clepsidra lor...
esti mult prea bun...

Catalin Rudolf spunea...

@ozolin: iti inteleg supararea! totusi nu sunt unul dintre organizatorii Stufstock-ului si atunci nu a depins de mine. Toti am venit pe banii personali.Mai mult eu am fost un fel de tigan cu cortul prin vama. am schimbat camera de vreo trei ori.Asta a fost inceputul...greu. urmatoarele vor fi facute doar de mine si atunci lucrurile vor sta altfel. Imi pare rau pentru cele intamplate.Am sa ma revansez!
@sorina: multumesc pentru aprecieri. a meritat tot efortul meu.