vineri, 11 februarie 2011

Bruj (1)


Este Veneția lor, dacă nu ai văzut Brujul înseamnă că degeaba ai venit în Belgia, spunea un coleg fotograf. Pe vremea filmului mai fusesem pe acolo. Nu m-a impresionat foarte tare, cum nu m-a impresionat nici Giethoorn - mica Veneție a nordului - din Olanda. Veneția nu se poate compara cu nici un oraș de nicăieri!...

6 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Huaaaa! Cum sa nu te impresioneze? Da` nu la ora prinzului boierule. Noaptea, dimineatza pe ceatza, sau cu bamporu` si berea neagra in nas pina la Damme ... aia ie Brugge... sa nu zici bruj ca te pocesc flamanzii care nu supota pe fracalai. Uite alta viziune:
http://www.facebook.com/album.php?aid=28147&id=100001056858507&l=94002ec3d8

Blogu'lu oZo spunea...

Coane Dinule...

nu era nici prânz, nici ceață, nici zăpadă, nici frunze și colegul meu nici plimbare cu bărcuța nu a vrut că-l împedeca la pozat.
Am umblat fo 6 ore, când soare când nori, berea era scumpă pentru pozonarul meu (că dădui 26 de coco pe tren). Doar 3 pișați mi-am permis, 40 de cenți bucata!...
În rest, orașul e frumos, turlele la bisericile importante îmbrăcate-n schele, turiștii vor veni la vară când voi merge și eu să stau o săptămână să fac poze (în ce vară, în ce an...)

Cam asta e.

Anonim spunea...

mie.mi place!

hdr photos spunea...

Impresionant ca de obicei.

nelucraciun spunea...

"Veneția nu se poate compara cu nici un oraș de nicăieri!..."

Scuzaţi-mă dar eu aş fi scris:

Nici un oraş, de nicăeri, nu se poate compara cu Veneţia!

Costin spunea...

Asa este, Venetia nu se poate compara cu nici un alt oras. Ma bucur ca spuneti asa.Faine fotografiile.
Un amic imi spunea ca Bruj este cel mai frumos oras de marime mica din Europa... o fi oare asa ? Sper sa-l vad la vara..