marți, 11 octombrie 2011

A început!

În jurul mitropopoliei din Iași o droaie de găligani și de virgine îmbrăcați în negru se ofuschează că-i pozezi cum vând ei chiciotănii cu aprobare de la mitropolitu, băietanii țin telefonul mobil lipit de ciocănel discutând discuții de afaceri, mai numără un bănuț, acolo de-o coajă de pâine, virginele strâng hacatiste pentru ceva care nu există (Paraschiva), degeaba le explici că sunt pe domeniul public și că mitropolia nu e stat în stat și că poate să cheme poliția la orice ora doresc și ori de câte ori vrea mușchiul, costița și pateul lor.
Primarul Iașului e înjurat cu foc de contribuabilul care nu știe că în curtea și-n jurul teritoriului sfântului duh AMIN, nu dă aprobare primarul de bairam. Punct.


5 comentarii:

Unknown spunea...

Asta nu e credinta. E ciorcotanie. Rau a ajuns neamul romanesc... incredibil... si la toti li se rupe.

david sorina spunea...

pai , nu stii cum e cu fudulia prostului ?
au ucis tot..au spurcat si manjit tot...pacat, un neam fara credinta si speranta ..asta au facut din noi...si destul de repede..
probabil ca eram prea obositi dupa comunism..eram vulnerabili si o prada usoara...
imagini excelente...excelente !!!

mnm spunea...

Astia-s oamenii... cu astia defilam... spunea Dl. prof. Gh. Radulea (de Istorie) pe care l-am avut eu in Liceu. Nu stiai religia la fr-un popor antic... nu apucai sa dai bac-ul.
Amintiri din copilarie....
Si Tele-vizuinele prezente si comerciale au o parte de vina... La Stiri intre 2 reportaje cu mortzi... exista si o transmisie in direct de la Iasi asezonate cu diferite reclame....

Blogu'lu oZo spunea...

Noroc de mine ca nu mai am tembelizor, că mi-ar mai trebui juma de zi să casc gura la sticlă...

francisc vaida spunea...

..am un bun prieten ...de la care am invatat sa pun aparatul la git si sa-i petrec prin buzunar declansatorul flexibil ....iar cu miinile in buzunar devii un gura casca printre alte mii...!supararea lor cred ca se refera la ....ochiu' dracului....!

frumos reportaj...!