miercuri, 21 martie 2012

Teo Band

Ca și mine, Teo este din Boston. Tot ca și mine, Teo bate astăzi străzile Iașului. Ca și mine, Teo este și fotograf. Mare. La peste 1,90 și mai mult de suta de oca. Cândva făcea fotografii minunate. Acum viața i-a rezervat alte chestii socoteli printre treburile zilnice. Dar Artist a rămas!
Vinerea trecută ne-a invitat în Clubul Griff la o cântare. Și-a făcut trupă. De muzică bună. S-a antrenat el ce s-a antrenat împreună cu prietenii muzicali și, după 6 luni a ieșit, pentru prima dată în public. Pentru toți cei prezenți a fost minunat. Bostonul produce, în continuare, talente. Și solista trupei, Sorina, este tot de acolo. O știu de când era copilă.
Se spune pe ici și pe colo că ”fotograful este martorul timpului său”. Eu sunt fericit că am făcut fotografii la primul concert al lui Teo și trupei sale (încă nu s-au hotărât la un nume). Peste ceva timp, ele, Fotografiile, vor costa o groază de bani!
Baftă, Prieteni!
 

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com