marți, 5 februarie 2013

Veneția


- O săptămână, împreună cu câțiva colegi, ne vom perinda pașii prin Veneția. Și împrejurimi. Carnavalul este în toi și, deși vremea se anunță așa și așa, sper să avem parte de fotografii inspirate!
- Duminică, după multă vreme, mi-am purtat pașii pentru câteva ore pe străzile Bucureștiului. Am vizitat un  prieten drag care aproape m-a făcut fan Olympus. OM-D E-M5 mai bine zis. Am să-mi iau și eu o jucărie la fel când voi avea bani. Merită. Tot la Boierimea Sa am învățat un lucru simplu: este de ajuns o secundă pentru ca strâmbăturile din nas ale copilăriei să se vindece. Chiar și după 45 de ani. Mai precis, nu știu ce aveam împotriva Plăcintei cu bostan. Fugeam de ea ca aghiuță de tămâie. Ei bine, Jupâneasa Boierului m-a servit cu Plăcintă cu bostan... Acum îmi pare rău că n-am mâncat-o pe toată. A fost delicioasă! (aviz amatoarelor: caut pe cineva care să știe să facă Plăcintă cu bostan)...
- Să fim sănătoși.3 comentarii:

Anonim spunea...

:)

foto maniacu spunea...

! Cu oemdeul, io facui mai simplu: am vandut tot si l-am luat pe asta. Daca nu stergi cu guma nu poti sa le ai pe toate... dar in secret: mai tin pe post de capac la un obiectiv canon L 70-300, un 600D... e bun la poze ziua. Oricum e intunecos obiectivul, dar e asa de fantastic de bun. OM-D e bun pe normale si grandangulare si pana la focala de 150mm ( echivalent) - mai sus nu are decat zoom-uri pentru gugushtiuci.

ozolin constantin Dusa spunea...

O să vină și vremea aia Coane Dinu. Până atunci cine știe ce mai scot băieții. Ăia cu aparatele, că guguștiucii...
OM-D-ul ca OM-D-ul, da plăcinta... fără cuvinte!