luni, 1 decembrie 2008

Păsărica de la P.R.

Despre fel de fel de păsărele (vorba lu dom' Preşedinte) care ajung P.R.-uri pe la intreprinderile de tot felu da-s proaste de put, numa de bine!...
Trebuia să-i fac un serviciu unui amic, cu nişte fotografii de "arhitectură", prin Romanela noastră dragă. Firma a cerut un portofoliu de imagini şi i-am trimis ce puteţi vedea şi dvs. mai sus, imagini apărute în albumul "Iaşii, între medieval şi modern". Răspunsul respectivei domnişoare m-a lăsat siderat. Îl reproduc şi pentru voi. Fără să-l mai comentez!...
"Stimate domn, Aceleasi imagini mi le-ati mai trimis. Eu va rugasem de un portofoliu cu lucrari de arhitectura. Ceea ce am primit au deficiente la prelucrarea de imagine la nivel de culoare, expunere, curatare, HDR, USM. Cu tot respectul pentru munca dumneavoastra, dar din portofoliul trimis se pare ca specializarea dumneavoastra este in alt domeniu al fotografiei - compozitii. Daca vom avea de executat lucrari de acest tip va vom contacta pentru acest domeniu. Va multumesc pentru raspuns si va doresc suces in activitate"

5 comentarii:

Anonim spunea...

Haahahahahahah....pai si acestea ce erau, portrete? Unde esti tu Tepes Doamne..... Comentarii......mai au sens? Si cind te gindesti ca dupa sistemul lor de valori iau decizii ce pot influenta viata altora. Din pacate sint din ce in ce mai multi in astfel de pozitii cheie. Eu zic sa te bucuri ca nu te-au acceptat, iti dai seama ce belea iti luai pe cap cu domnisoara P.R.? Coane, nervii tari ca trece repede... Liviu Penaru

Anonim spunea...

Bre! Ai probleme de HDR, USM, ORL, RMN, KGB, ADN si ARN. In plus, pozele sunt dreptunghiuri cu doar 4 laturi, au cerul albastu, luminile lumineaza, cladirile sunt construite, frunzele verzi sunt cam verzi, latine acolo varul alb e cam alb, asa ca, mai tata...ai grija ce faci.
Stii poezia aia?
Intr-o balta neagra
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei,
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Cam asa si cu proastele de la piar.

Anonim spunea...

Ehei, s-a ajuns la situatia in care Orice trebuie sa fie Altfel, in care non cultura este cautata si educatia data la gunoi. Se danseaza manele in rochie de seara si se bea pepsi cu vodca in loc de Champagne (mai buna si cea "dupa metoda din...").
La ce te astepti mai Ozo?
Cum zice si Florin mai sus.
Fericitul cumparator cu numarul un milion, la magazinul Muzica, a primit dreptul sa-si aleaga doua obiecte pe gratis din marele magazin. bietul militian a devenit irascibil cand responsabilul magazinului i-a refuzat dorinta de a avea "armonica aia verde" si "saxofonul rosu". Militianului i-a fost greu sa inteleaga ca un stingator se poate misca dar cu caloriferul e ceva mai greu.
Fata cu raspunsul ignorant, nu are nici o vina, de vina e numai primavara.
Dumitru

RADU BADOIU spunea...

As fi tare bucuros..de situatia in care as mai putea bea o bere la Iasi ..daca voi avea alta parere.
Indiscutabil fata de la PR..nu se pricepe..o fi proasta n-o fi,insa sigur face pe desteapta.
Ce n-a observat nimeni..din pacate..este ca fotografiile nu sunt fotografii de arhitectura..asa cum cel putin le stiu eu..din 1000 de carti si albume..care-mi stau pe perete.
Sunt peisaje urbane.."compozitii"..adica nu au dinamism..nu VORBESC NIMIC DESPRE VOLUM..ASTA TREBUIE SA FIE FOTOGRAFIA DE ARHITECTURA.Unele..sunt poze utile pentru comisia de receptie a fatadei..forte bine realizate tehnic.
Sper ca n-am adus vreo suparare..e parerea mea sincera..verificati cu ce e pe piata romaneasca : Rvista Arhitectura sau Igloo.

Radu

Anonim spunea...

sorry ozolin...tanti era cretina rau , sunt de acord...insa imi pare rau sa o spun , cel putin din rezolutia care o vad pe blog ( ma abtin din acest motiv sa dau un verdict final ) , pozele trimise sunt absolut mediocre ( nu vorbesc de calitate , ci doar de faptul ca nu inspira nimic )...cladirile respective sunt incadrate absolut banal si nu transmit nimic.....( cel putin cele din iasi le cunosc bine )

cam asta ar fi , imi pare rau ca nu ma pot inscrie in corul aplaudacilor