luni, 1 decembrie 2008

dreptul la rep lică

Primii de la Doamna "manu nic" un mail cu un drept (sau, mai degrabă, stâng) la replică la postarea de mai jos (Păsărica de la P.R.):

"Inteleg ca impreuna cu “amicul” Aniculaesi ati incercat o “mica”escrocherie. El n-a zis nici o clipa ca nu sunt pozele lui. In aceste conditii cine esti tu? Mentionatul mi-a tot trimis, de cateva ori, niste halci de carne, ornamentate frumos cu rosii si patrunjel, niste donshoare de la pagina 5, bineinteles sumar imbracate in chiloti tetra si blanitza alba de iepuras si alte astfel de “compozitii”cu struguri si cupluri in budoar etc. Erau pe acolo si fotografii “de arhitectura”, dar fotografii adevarati, care fotografiaza pentru reviste precum Arhitectura sau Igloo ar rade cu lacrimi daca le-ar vedea. Nu-ti mentionez decat doua aspecte, ca si asa iti aloc prea mult timp, mitocanule. Ai o cladire al carei corp din dreapta l-ai “clonat” in stanga sau nu stiu ce ai vrut sa faci, oricum nu ti-a iesit si nu pot sa inteleg cum poti sa te mandresti cu asa ceva. Apoi o alta “capodopera” unde probabil te-au impresionat curcubeul si familia fericita din fata cladirii, ca pe ei ai pus accentul. Si lista poate continua. Culorile sunt fade, unghiurile interesante inexistente ca sa nu mai vorbesc de alte tehnici, pe care le-am vazut folosite la adevaratii fotografi. Mitocania la romanii frustrati! Iat-o exemplificata, cum nu se putea mai bine de catre un frustrat, care-si spune fotograf, dar este total lipsit de talent si viziune artistica. Esti depasit tataie! Faci fotografii ca pe vremea lui Ceausescu. Mai citeste literatura de specialitate, mai documenteaza-te, mai mergi pe la expozitii de fotografie, desi cred ca degeaba. Daca ai un aparat in mana nu inseamna ca esti fotograf. Iti mai trebuie multe si tu nu ai nici de unde, ca n-ai nici viziune si nici timp nu mai ai. E vremea tinerilor! Da-te la o parte, ca le stai in drum!

Pune si asta pe blog ca vad ca ai restrictionate comentariile. Si apropo, daca mi-i te mai adresezi sa-mi spui “doamna”. Sunt departe de statutul de pasarica si ca varsta (mai inaintata decat a ta) si ca experienta dar mai ales ca viziune (aia pe care tu n-o ai)."

Apăi, stimată Doamnă de vârstă mai înaintată, dvs nu aţi specificat ce fel de imagini vreţi: ca-n revistele pe care le citaţi, sau ca-n... ca-n!... Îmi pare rău, a fost o confuzie. Dacă specificaţi în care stil le vreţi, aşa le-aţi fi primit. Cât despre "mica excrocherie" de care vorbiţi, nu văd unde este ea. La fel nu văd imaginile cu clădirea clonată şi curcubelu la care faceţi referire. În rest, aveţi mare dreptate!...

Acum că v-am îndeplinit dorinţa, vă HDR, USM, Calu lu B, cu mare respect...

Niciun comentariu: