vineri, 20 aprilie 2012

Despre (limba română)

Sau cum mai masochește tot Domnul Toth respectiva limbă pe saitul AAFRo...


Cetim;

”101 de povestiri din Serbia

Galeria „Euro Foto Art” din Oradea găzduieste expoziţia de artă fotografică ale artistului fotograf  Đorđe Vukičević din Novi Sad, Serbia, intitulată “101 de poveşti”. Sunt prezentate publicului 101 de fotografii alb-negru şi color, realizate în ultimii 3 ani, pe care autorul lor le consideră o contribuţie personală la prezentarea frumuseţii feminităţii.
Artistul sarb s-a născut la data  13 august 1962, în Novi Sad si in ultima perioadă de timp se ocupă în exclusivitate cu fotografierea subiectelor de nud. Este membru al Fotoclubului “Novi Sad” din oraşul de pe malul Dunării, managerul a mai multor saloane internaţionale organizate de acest  fotoclub si colaborează cu mai multe reviste  din acest oraş. În ultima perioadă a participat  la peste 70 de saloane  de artă fotografică, multe din lucrarile sale fiind distinse şi premiate, asa cum s-a intamplat şi la saloanele “Eurofotoart” şi “Premfoto”.
Vernisajul expoziţiei a avut loc vineri, 13 aprilie 2012,  în prezenţa  autorului si a soţiei sale  dar şi a artistului fotograf Lennert Géza E.FIAP. Organizatorii manifestării au fost: Asociaţia “Euro Foto Art”, Clubul Fotografic “Nufărul” şi Centrul Cultural şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor din Oradea.
 Lucrările au fost prezentate publicului de criticul de artă dr. Ramona Novicov iar expoziţia a fosti deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP,  preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Momentele muzicale au fost sustinute  Cvartetul de coarde Varadinum din Oradea.  Organizată sub patronajul Asociaţiei Arstiştilor Fotografi din România,  expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului până la data de 08 mai 2012, între orele 8:00 - 19:00, intrarea fiind liberă.

Asociaţia “Euro Foto Art” Oradea”...

Păi nu? Felicitări!

Niciun comentariu: