luni, 26 martie 2012

La vita e bella?


Primesc, ”comentariu” la penultima postare următorul text:

”Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.”

Sunt momente în care totul în viață se dă peste cap. Durerea, nenorocirile, destinul, neputința - toate te pun la pământ. Încerci disperat să te ridici, să o iei de la capăt, să-ți dai o șansă, să strigi, să mergi înainte... Degeaba! Totul te trage înapoi, nimic nu se mai leagă.
Să mă întreb ce face nenorocitul de Stat la care doamna respectivă a cotizat ani de zile la sistemul de sănătate? Să mă întreb de ce nu a trimis cuvintele pe care le-am primit și pe adresa lui Băsescu, a lui Prim Ministru, a lui Parlamentul, Senatul și alții care sparg banii publici după bunul plac? Să-i spun că vin alegerile și, poate un candidat din orașul dumneaei să aibă baiera pungii mai largă?
Intrați pe blogul dumneaei și faceți cum vă dictează conștiința: http://gabrielatudorache.blogspot.com/

(imaginile sunt făcute ieri în satul Golia din Suceava)