miercuri, 29 ianuarie 2014

29.01.2014 - despre Fotografie cu dragoste - 29


Vă invit... pentru a 67-a și a 68-a oară, începând cu februarie 2009, la un Vernisaj (două) de Fotografie. 68 de expoziții în cinci ani fix. În contextul în care nu aparținem de nimeni, nu ne dă nimeni bani, nu ne asigură nimeni săli de expoziții și rame. Doar suntem primiți pe ici, pe colo, pe unde se poate și este loc, să ne expunem ”visele” așezate frumos pe hârtia fotosensibilă. În condițiile în care nu ne obligă nimeni să facem expoziții, nimeni nu ne bate cu pumnul în masă, nimeni nu ne bălăcărește pentru că nu ne-am făcut planul. O facem doar pentru că așa șimțim și așa credem că e bine. Indiferent dacă unii se uită chiorâș iar alții fac ștouri pe la colțuri. Așa e viața!
Două expoziții total diferite - una de grup, cu 15 expozanți dintre membrii FotoIași (să spun că mă așteptam la mai mulți? că-mi doream imagini mai inspirate, că doar este cu cele mai bune fotografii ale noastre din 2013... cum am scris mai sus, doar cine-și dorește cu adevărat participă iar dacă n-ar fi fost cu ce, știți bine că nu aș fi făcut expoziția) cealaltă o expoziție ”în familie”, prima personală aparținând unor oameni dragi mie!
Așa că VĂ INVIT luni, 3 februarie, de la ora 19 (fix) la Librăria Cărturești din Palas Mall la vernisajul expozițiilor Anul 2013 și Hoinari prin Toscana.
Mulțumesc Librăriilor Cărturești pentru găzduirea primei expoziții, mulțumesc Iulius Mall pentru găzduirea celei de a doua expoziții, mulțumesc Colegilor mei care le-au făcut posibile, vă mulțumesc la toți care veți fi alături de noi!
Povestea se scrie, cu ajutorul vostru, mereu și mereu.