joi, 5 noiembrie 2009

Reamintire

Imagine făcută acum aproape 20 de ani, la primul Pod de flori. S-a trecut atunci Prutul, s-a dansat hora în mijlocul apei. Trei dintre protagoniştii de atunci ai acelor clipe nu mai sunt: Grigore Vieru, Doina şi Ion Aldea Teodorovici. În toamna aceluiaşi an, 1990, Vieru îmi scria câteva cuvinte, la Chişinău, pe fotografia 30x40. Oare cât face azi această imagine?

6 comentarii:

Dragos Bora spunea...

Pai imaginea asta face mult si face totul.
In lumea asta nebuna dupa bani si alte mizerii fotografia asta iti da senzatia ca inca nu e totul pierdut.

Toate cele bune si spor la treburi!
Multumesc!

setter spunea...

Prietene trebuie sa iti spun ca aceste imagini nu pot fi cuantificate, material, istoric sau emotional, pentru ca nu mai exista decat foarte putzin din educatia privirii si din arta de a recunoaste valoarea de departe!

Andrei spunea...

Minunata lectie de istorie !

VladImpaler1801 spunea...

cat 2~3 copaci acolo ...

NESPUS !

[am cautat recent printre fotografiile neamului meu si-am dat de bunica-Dumnezeu s-o ierte, de parintii si sora ei, frumoase fete in tinerete, de bunicu, cu care seman leit, de tata si mama mica , dar si pe vremea facultatii, cu prietenii, sambata au sarbatorit 25 de ani de la terminarea facultatii... Eu abia am 25 de ani de viata :))
ORICUM, MI-AU FACUT BINE TOATE ACESTEA, si m-au facut constient de ce inseamna ...TIMPUL... ]

fotomaniacu spunea...

Omule, superba imagine. Bravo.
Cit face? Ar trebui sa faci un site cu poze de vinzare. Pe bune. Altii au printuri comune si slabe si vad ca se numesc mari fotografi.Ar trebui sa te promovezi mai mult, ai cu ce, esti prea bun si prea mare ca sa lasi lucrurile sa mearga haotic.

Dragos Bora spunea...

Imaginea asta e mai mult asa, ca o icoana... Aduce cu Botezul din apele Iordanului... O fi un semn. Daca n-as fi vazut poza asta, acum, la 20 de ani dupa, mi-ar fi fost greu sa cred ca intr-adevar s-a intamplat... Frumosi oameni!