marți, 6 iulie 2010

Clubul Fotografilor - 2 ani

Când scriu aceste rânduri, Clubul Fotografilor sărbătorește împlinirea a doi ani de la înființare. Doi ani de când Dan Mititelu și-a pus, practic, viața în slujba fotografiei ieșene. Îl felicit din tot sufletul. Este o mare fericire ca munca ta să dea roade. Roade care se regăsesc în expozițiile pe care ieșenii le-au văzut, în cunoștințele minunate pe care participanții la Inițierile în fotografie le-au dobândit, în proiecțiile cu și despre fotografii de aici și de aiurea, în întâlnirile cu Prietenii din țară și în tot ceea ce Dan a făcut, fără odihnă de doi ani încoace.

La mulți ani celor care se regăsesc acum membri ai Clubului Fotografilor. Te felicit Dan Mititelu pentru perseverența și dragostea ta pentru fotografie. În imagine este scriitorul Nichita Danilov, directorul Casei de Cultură ”Mihai Ursachi” din parcul Copou, un ”șef” fericit!

2 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Sigur, e o chestie minunata.
Nu stiu ce ma face sa cred ca totusi domnul DM ar fi trebuit sa faca fotografie mai mult si mai des decit sa isi piarda timpul cu chestii care azi sunt si miine se uita.
Daca ce face il face fericit, jos palaria.
Dar mi-ar fi placut sa se agite mai mult cu fotografia lui, cu imaginile facute de el, sa fotografieze si nu sa arda ca o luminare.
Cu el sau fara el fotografia romaneasca este intr-o cumplita hazna. Cei care acum audiaza superbele lui cursuri nu vor face imagine si miine vor uita tot. Toata energia cheltuita de el este pierduta cu sperantza ca totusi cineva cumva va duce mai departe ceva.
Pe dracu.
Nimeni nu nude nimic mai departe.
Ramii cu ce faci sau nu ramii cu nimic.

setter spunea...

si eu il felicit pe DM, este admirabil ce face in numele fotografiei si ar trebui sa fie exigent doar in domeniul acesteia si nu in cel organizatoric, unde daca nu respectam cu strictetze impunerile si nu completam la zi dosarul de cadre te trezesti ca nu mai esti membru la el....pe domeniu! Deasemenea cu tot respectul pe care il port talentului sau, trebuie sa ii spun ca la scoala am invatat ca oamenii sunt liberi sa se inscrie in cate cluburi doresc si sa se simta minunat in toate, atata timp cat nu sunt conditionati de reguli care nu tzin de timpurile prezente...cu maxima admiratie si la multi ani de expozitii frumoase